Skogspromenad

Idag har jag haft en underbar dag i skogen. Ett par timmar i Tyresta Nationalpark för att bara njuta av naturen det är en gåva. I sakta promenadtakt tillrättalade jag ca 7 kilometer. Det var härligt väder. Den medhavda matsäcken smakade ypperligt. Det är så att aldrig smakar mat så bra som ute i naturen. De nya vandringskängorna satt som de skulle.

Jag går där och njuter och låter tankarna komma och gå. Tänker naturligtvis att idag skulle vara en bra dag att ha den där drömhunden vid min sida. Tänker också att det finaste i livet är gratis. För nått finare än en dag i naturen är svårt att finna och det är alldeles gratis.

Känner att det är underbart att leva och det här vill jag göra oftare.

Avslutar dagen med att dricka kaffe hos min son och hans fina familj. Livet är härligt

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Det här inlägget postades i Allmänt och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Skogspromenad

  1. Gunnel skriver:

    Promenader är härligt! Och jag är övertygad om att alla mina mil, ibland utan att tänka en tanke, ibland inåtskådande och reflekterande, ibland med bara ytliga funderingar, har besparat mig många dyra terapitimmar.
    Med frisk luft och lagom motion som bonus.

    För övrigt är allt bra. Grethe växer och frodas och livet med ett spädbarn är faktiskt mycket, mycket roligare än jag trodde.

  2. Ante skriver:

    du är världens finaste mamma du…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge