Pensionärjävlar

Blev tipsad av en kamrat om ett komediprogram på TV 5, Pensionärjävlar.

Delen om den gamla prästen som tappar askan spelades  in i närheten av mig och min vän. Vi satt nämligen på Katarina café vid Katarina kyrka och fikade när den delen av programmet spelades in. Något chockerade fick vi veta att en präst hade tappat ut askan ur en urna. Det var först när min vän såg programmet på TV 5 som hon förstod att vi blivit lurade.

Jag tittade på programmet ikväll och måste säga att det var länge sedan jag skrattade så gott. Ett gäng gamlingar som beter sig på ett sätt vi inte förväntar oss att se dem på. Det oväntade ger många härliga skratt. Och de människor runt omkring som tvingas omvärdera alla sina föreställningar om gamlingar. Det är härligt och som sagt många skratt.

Ett humorprogram väl värt att titta på.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Det här inlägget postades i Allmänt och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge