Skvaller om kungen

Jag är en stadig bokköpare på Adlibris. Som sådan får jag ofta små meddelanden i min mail om nyutkomna böcker eller listor på böcker som säljs till extra förmånliga priser. Jag är nöjd. De har bra priser och håller mig ajour med intressanta böcker. Deras sista reklambrev annonserar erbjudanden om att köpa den omtalade boken om kungens skandaler.

Och jag blir så otroligt intresserad av att köpa eländet. Jag som inte ens gillar att läsa biografier. Inga som helst biografier, inte ens om de innehåller snaskiga detaljer. Dessutom har jag ingenting över för kungahuset. Monarkin är politiskt inkorrekt.

Jag har aldrig varit en aktiv motståndare till monarkin då jag  har tyckt att det svenska kungahuset har varit harmlöst. Och nu har en skandalbok väckt min nyfikenhet för kungahuset. Jag skäms i all min nyfikenhet och i lusten att gräva i andras bedrövelser må så vara att det gäller så offentliga personer som kungahuset. Och så tänker jag stackars Silvia. Förnedringen måste kännas total. NEJ, jag kommer inte att läsa boken.

Bästa kommentaren läste jag i Metro; ”Skönt att det är Viktoria som tar över ämbetet. Det minskar definitivt risken att vi får skandal rubriker om att vi sett vår monark på sexklubb. Tack för det Viktoria”

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Det här inlägget postades i Allmänt och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge