Berättande som berör

Idag kan jag glädjas åt att DN på gårdagens Insidan valde ut Som en blomma på månen som en av de böcker  som berör.

”Det handlar om föräldrar i fängelse som skriver till sina barn. Julläsning som inspirerar och väcker känslor”

Boken kan köpas på Adlibris eller Bokus. Den kan också köpas genom mig eller min dotter för 200 kronor. Det går bra att beställa genom en kommentar i ena av våra bloggar.

Det är klart att som en som varit med och både skrivit och målat i boken känner jag mig väldigt glad.  För mig betydde boken också mycket i min bearbetning av de svek jag tycker att jag utsatt barnen för. Det hjälpte mig att komma vidare. Ingen blir hjälpt av att ständigt älta den sorg och oförrätter som funnits, varken jag eller mina barn. Men det måste få ord för att man ska komma vidare. Det gäller att få ord på den skuld man känner. Hjälp att finna de orden fick jag och många föräldrar i boken Som en blomma på månen. Det är därför den berör. Den är äkta.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Det här inlägget postades i bokrecension, familj och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Berättande som berör

  1. Pingback: Mamma är fri, men det finns fortfarande mycket att sätta ord på

  2. robert skriver:

    Hej, jag var den som satt och pysslade med alla era bilder och berättelser. Vill bara säga att jag läste ditt inlägg här nu och blir så glad och rörd över att du känner att det hjälpt dig och din familj vidare. Tack för att du ville dela med dig både här och i boken. Fortsätt kämpa och njut av att vara äkta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge