Kungliga julen

Jag köper inte skvallertidningar men läser med nöje deras löpsedlar. För drygt en veckas sedan  berättade en löpsedel att Viktoria vägrar fira jul med kungen. Kan de ha med hans skandaler att göra?

Under denna vecka kom ytterligare en löpsedel  som berättade att Madeleine vägrar att fira jul tillsammans med Carl Philips flickvän Sofia.

Var står drottning Sylvia i allt det här. Det är inte utan att jag tycker synd om henne och tänker att det blir en ensam jul på slottet.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Det här inlägget postades i Allmänt och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Kungliga julen

 1. amanda anderson skriver:

  Inte fan kan jag tycka att det är det minsta synd om drottning Silvia och inte fan lär hon sitta ensam heller. Fast, vem fan vet, det är kanske precis det hon vill. Annars kan ju hon och Sofia slå sej ihop och fira jul.
  Och du, firar du i Uppsala?

 2. Jeanette C skriver:

  God Jul Britta!!!
  Hoppas att du får en fin jul.
  Kramar

 3. Så sant! Å andra sidan känns ju inte skvallerpressens löpsedlar som det mest tillförlitliga! Ibland har jag sett en rubrik eller en löpsedel typ: ”Anna dejtar Nisse” Sedan när man tittar inne i tidningen, så visar det sig att de suttit i samma restaurang, fast i helt olika sällskap. Typ. Så skvaller runt kungafamiljen bör vi nog ta med en nypa salt! ;-)

  • brittasblogg skriver:

   Jag vet men jag kan ändå inte låta bli att dras med i skvallret. Inte för att jag tror på det som skrivs eller för att det är viktigt för mig. Det bara eggar min fantasi. Det är väl så att det som lever i det fördolda för oss väcker tankar och fantasier. Det är oviktigt men roar mig trots allt.

 4. LiLo skriver:

  Ja, det är det faktiskt! Mamma som mamma, i slott eller koja, sina ungar vill man ha runt sej om det går.

  Kram

  • brittasblogg skriver:

   Ja, det som händer i det kungliga, även om bara en bråkdel är sant, måste vara smärtsamt för Sylvia. Jag är inte för monarkin men som kvinna känner jag för Sylvia, precis som jag en gång kände för Hillary Clinton. Att offentligt få sin äktenskapliga byk tvättad måste var hemskt. Dessutom är möjligheten att slänga ut karl eländet begränsad för drottningens del. Det finns många anledningar till att jag aldrig har avundats dessa personer, det här är en, att inte äga sitt eget privatliv. Fy så hemskt. Hellre koja än slott och ha ett liv som är mitt och inte hela världens. Det är ett högt pris de får betala.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge