Tiden går så fort

Mitt äldsta barnbarn Binta la upp bilder på sig och sina systrar på sin bloggen.

Jag kommer ihåg en annan bild.

Är de inte bara fantastiskt söta. Det konstiga är att jag sitter här och förstår inte vart åren tog vägen. Det går bara för fort. Men i ärlighetens namn de är fortfarande lika underbara tjejer, eller nu är det väl bara att erkänna de är unga kvinnor.

Men mina barnbarn kommer de alltid att vara. Barn och barnbarn blir aldrig riktigt vuxna i mammas och mormors/farmors ögon. Vuxna men ändå barn, det är en gåva att få ha det så.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Det här inlägget postades i familj och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Tiden går så fort

  1. Jag tycker det diskuteras ålder lite väl mycket här nu…! :-P

  2. amanda skriver:

    Tjejerna på nedre bilden känner jag igen mycket väl för det är ju så jag minns dom. Har ju svårt att ta in att det är samma tjejer på övre bilden. Otrolitg att det har gått så lång tid eller jag har kanske galenl tidsuppfattning för tycker inte alls det känns såååååååå länge sen.

    • brittasblogg skriver:

      Jag vet det är nästan skrämmande. Mamma sa alltid att det är på barnen man ser att man blir gammal. Då lät det töntigt men nu förstår jag vad hon menade. Fatou blir 40 till jul kan du tro att det är sant?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge