BarnTV

Den här helgen har jag haft skrivarhelg med min dotter. Det har varit en skön helg med mycket samvaro och det var gott att ha så mycket tid med varandra. Jag älskar mina barnbarn men det är också fint att få ha egen tid med mina barn. Under lördagen hade vi verkligen flyt i vårt skrivande och det var med  kreative tillfredsställelse vi på kvällen började surfa på nätet.

Av en händelse kommer jag in på en kort visning i ett program som heter Lyxfällan. Jag har aldrig tidigare sett programmet och börjar nyfiket titta. Vad är det här för något? Min dotter sitter bredvid och förklarar medan vi tittar på programmet.

När programmet är slut säger hon ”Vi får absolut inte berätta för Mabou att jag sett det här programmet”

”Varför undrar jag förvånat?”

”Jo,  säger min dotter det är Mabous favorit program och vi brukar se det tillsammans på playTV när han ska lägga sig.”

Jag kan knappast tro att det är sant, eller snarare den där ungen är inte sann!!! En dokusåpa om ekonomi är den där nioåringens favoritprogram.

Jo, så till den grad fortsätter min dotter så att när programmet inte sändes under en period så tittade de på gamla program ytterligare en gång :-) Jag står där full av häpnad.

Jag då, vad tyckte jag om programmet. Nej, jag var inte så imponerad. Tänker att Bollibompa :-) är bättre om jag vill fördriva en stund framför TV:n.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Det här inlägget postades i familj, vardagligt och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till BarnTV

  1. Ante skriver:

    han kanske lär sig nått som hans mamma inte kan lära honom ! =)

    • brittasblogg skriver:

      Det ligger kanske något i det, men jag tror också att även jag har lite att lära där. Ibland undrar jag om det där med ekonomi, eller dålig sådan ligger i familjen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge