Känslor

Charlotte Kalla har gjort det igen, alltså fått mig att gråta. Jag har berättat tidigare att Charlotte Kalla alltid får mig att gråta när hon står där och blir intervjuad för någon av alla sina medaljer. Jag vet inte vad hon har men något är det, som inte bara gör mig gråtmild, utan får mig att gråta på riktigt. Då hör det till saken (nu tror ni väl att jag är tokig) att jag inte ens är intresserad av skidsport.

Det är besvärligt när man som jag har stängt av känslorna i flera år. När jag börjar känna igen kan jag överraskas av den styrka mina känslor har. Oftast kan det vara gråten som kommer så lätt. Men det kan också vara så att jag upplever en känsla av lycka eller välbefinnande väldigt starkt.

Det fanns en tid då det var mycket skratt, men lite glädje. Humorn blev en överlevnad, men det saknades mycket i de där skratten som humorn lockade fram. Jag skrattar mycket också idag, men jag gråter också. Jag kan känna vrede och glädje. Ofta svämmar mitt hjärta över av kärlek, stolthet och empati. Jag är tacksam för att jag idag känner och framförallt känner igen de känslor som genomfar mig. Ibland är de besvärliga , som när Kalla får mig att gråta. Men herre Gud så mycket som gick förlorat i livet då jag inte vågade leva med alla de känslor som finns. Det är gott att leva och känna inför det liv man lever.

Jag vill tillägga att  jag tycker Charlotte Kalla är en fantastisk stjärna och jag gläds över hennes framgångar.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Det här inlägget postades i känslor, tankar, tillfrisknande, vardagligt och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Känslor

 1. Sailaway skriver:

  Ja jag har också nära till känslorna, framförallt gråten!
  Har en svår barndom i mitt baggage, med mycket trauman övergrepp och gamla förträngda känslor, som ibland idag kan poppa upp lite då och nu bara sådär..
  Trots att jag trodde att jag bearbetat dem ganska mycket genom åren.

  Charlotte Kalla, de är något härligt uppfriskande med henne tycker jag! Hon ser ut som hälsan o härligheten själv. Man blir glad av att se henne! :)

  Ha en fin dag!

  • brittasblogg skriver:

   Trauman i ens liv kan kännas bearbetade och också vara det, men ändå dyker de upp helt oväntat. Ibland tycker jag att jag kan prata enkelt om gammal smärta och så andra dagar blir jag jätteberörd av samma ämne. Men jag är ändå glad att jag idag har kontakt med mina känslor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge