Biobesök

Lördagen tillbringar jag med minsta barnbarnet. Det är en fantastisk unge och vi har verkligen en fin stund tillsammans. Hjärtat var på väg att svämma över då hon sa att vi var lika varandra. Vem vill inte vara en kopia av den unga damen. Efter Mc.Donalds går vi på bio. Valet faller på den animerad barnfilmen Rio.

Det är en härlig film. Trots det fina vädret ute så fylls biosalongen med föräldrar och många förväntansfulla barn. Filmen är rolig och engagerande. Det som gläder mig mest är de där stunderna av humor då vuxna dras med i filmen och skrattar högt, även jag själv. Barnen skrattar med och de är en fin stund då man hör de vuxna bullriga skratten och så barnets förbehållslösa glädje när de skrattar tillsammans med de vuxna. Det är gott.

Rio är en film både för barn och vuxna. Den har ett kärleksfullt innehåll, många skratt och lite spänning. Den är dessutom välgjord. Vad kan man mer begära en dag tillsammans med sitt yngsta barnbarn.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Det här inlägget postades i familj, vardagligt och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge