Hemma

                                                                                                                       

Hemma igen efter operation och det är skönt. Samtidigt känns det lite konstigt. Jag kan inte sitta så länge för det är det som belastar ryggen mest. Det är tråkigt att ligga i sängen och att vända sig i sängen är en prövning bara det. Att stå och gå är också en belastning.

Ja, det som gäller är väl att variera sig och det är inte så lätt. Jag klagar och ger mig lite rätt till det. Det är faktiskt lite tråkigt helt enkelt. :-)

Jag har opererat något som heter spinal stenos. Det är en förskjutning av en kota och där har det gått ner brosk som förträngt nerverna och inte gett dem plats. Det har inneburit att jag har haft sändig värk i benen och domningar i desamma. Nu är operationen genomförd och om jag förstått det rätt så har man tagit bort brosket för att ge bättre plats åt nerverna. Som jag skrev så är benen mycket bättre, men jag har ett operation sår som stramar, smärta över länd ryggen och fortfarande får jag domningar i benen när jag blir trött på kvällen. För det känns ganska bra på morgonen, lite stramningar och stelhet men ju längre dagen går så kommer smärta. Jag blir väl helt enkelt trött. Och det är då jag inte vet vilken ställning jag ska ha. Med andra ord varken ligga, sitta, stå eller gå känns bra och vad gör man då?

Några långa välskrivna bloggar blir det inte då sitta är värst.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Det här inlägget postades i Allmänt och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Hemma

 1. amanda anderson skriver:

  Man spänner sej nog lite för att det gör ont i operationssåret, när det är läkt kommer du att känna hela skillnaden.
  Betyder detta att du är sjukskriven?

  • brittasblogg skriver:

   Ja, det betyder att jag är sjukskriven till den 12 juni. Nu i början är det mycket vila, men börjar redan känna mig starkare, även om det är sagt att jag fortsatt ska ta det lugnt. Så småningom är det mycket sjukgymnastik och sådant, men nog ska jag också njuta av att få lite mer tid för mig själv. Hoppas att vädret håller i sig. Och kanske vi till och med kan planera ett möte för oss. Kram Britta

 2. LiLo skriver:

  Förstår att det kan bli tråkigt, men så härligt att det känns bättre. Korta kloka, trevliga, inlägg accepteras under konvalecens : )
  Fortsätt bli bättre, så är du snart bra, kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge