Nyopererad

Sitter på ett fantastiskt sjukhus utanför Strängnäs, Ryggkirurgiska kliniken, och är nyopererad. Det känns fantastiskt. Jag har lite ont i ländryggen och operationssåret stramar, MEN mina ben känns så bra. De här benen har jag inte haft på flera år. Vilken lycka. Jag vet att rehabiliteringen kommer att ta sin tid. Men bara efter knappt två dygn känner jag en förändring som inte bara gör benen lätta utan det finns också en lättnad i hjärtat. Det kallas tacksamhet.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Det här inlägget postades i känslor, tillfrisknande, vardagligt och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Nyopererad

 1. inger skriver:

  krya på dig Britta
  från Inger i Pite

 2. smultronets skriver:

  Underbart att höra!!!

  Var rädd om dig o ta det lugnt nu <3

 3. Sara skriver:

  Krya på dig! Kram

 4. Lina skriver:

  Va härligt för dig! Sitter själv i rullstol så jag har ingen användning av mina ben, men däremot vet jag hur härligt de känns när man har väntat på något så länge och det äntligen händer (blev njurtransplanterad 2008)

  • brittasblogg skriver:

   Tack Sara och Smultronet. Lina tråkigt att höra om dina ben. Kan tänka mig att det inte är lätt att vara rullstolsbunden. Jag tänker ofta på det när jag klagar att jag har så mycket att vara tacksam över bland annat det att jag kan gå.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge