Helgens besök

Under helgen har jag haft kärleksfullt besök av dotter och barnbarnet.

Ja, barnbarnet var här men drog vidare till sin date på lördagen där han ”fastnade” hela dagen. Jodå mitt 9 åriga barnbarn har träffat en flickvän. Nu skulle de träffas i samband med ett födelsedagskalas.

Barnbarnets pappa var den som tog med sonen till kalaset. Eftervart ringde pappan till min dotter och berättade att barnbarnet inte lekte som de andra barnen utan bara stod och höll flickvännen i handen. När pappan försökte få kontakt med honom svarade barnbarnet att han inte hade tid då han stod och pratade med sin flickvän.

Sen på kvällen kom barnbarnet tillbaka till oss. I bilen som körde honom satt både pappa och hans farbröder. Det var inte att ta miste på att de var lite imponerade av barnbarnets romantiska gåvor.

Jag och dottern fick lite tid att prata och skriva. Vi hade lite av en efterlängtad skrivardag. Något vi länge har pratat om och nu fick vi äntligen tid.

Sen är ju jag ”handikappad” på grund av min ryggoperation så jag fick hjälp med tusen småsaker som skulle göras. Viktigaste av allt jag fick tvättat. Trots att jag lever ensam är det mycket tvätt som samlas på knappa 2 veckor. Men nu är tvätten gjord och ligger prydligt i skåpen.

Idag är hemresedag för dotter och barnbarn. Men vi hinner avsluta det vi skrev på och njuta av samtal.

Och så vet jag att mitt verkligt smuliga golv kommer att bli dammsuget. Det är gott och helgen har varit varm både utomhus och i själen.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Det här inlägget postades i familj, känslor, vardagligt och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge