Nöjd

Nu börjar den verkliga rehabiliteringen efter min operation. Den jag själv måste ta ansvar för, nämligen fysisk träning. Det känns egentligen bra. Jag ska inte sticka under stolen med att allt stillasittande på grund av att inte benen har orkat har inneburit en massa extrakilon. Jag är ju tyvärr glad i mat. Ja, inte bara mat utan allt som kan stoppas i munnen. Skämtsamt brukar jag säga ”att än har jag inte mött en kalori som jag inte älskar”. Det får sina konsekvenser och jag har aldrig vägt mer än jag gör idag. Så nog är det skönt att börja röra sig. Jag ska naturligtvis fortsatt ta det lugnt, får inte överanstränga mig och absolut inte bära tungt.

Men idag har jag gjort det träningsprogram som sjukgymnasten har sänt med mig hem. Det är absolut inte avancerat och tar cirka 20 minuter. När det gäller det programmet är det viktigaste att hålla ut över tid. Efter träningsprogrammet gick jag stavgång i 45 minuter. Det gick inte fort men jag blev genomsvettig. Det är lite stelt över ryggen men benen känns okej och det gör mig så glad.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Det här inlägget postades i tillfrisknande, vardagligt och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Nöjd

 1. habanero skriver:

  Lycka till med din träning. Men utifrån det du berättat om ditt liv så har du klarat av mycket, mycket svårare saker, så detta kommer att gå ypperligt !

 2. LiLo skriver:

  Det är inte kul så värst ofta, det är jobbigt och tradigt, men ändå är det lika bra att göra det…
  Jag går och går, inser nu att jag nog får använda de förhatliga stavarna om jag ska kunna fortsätta med det. Knän och fötter protesterar ; (

  • brittasblogg skriver:

   känner nu att stavarna faktiskt ger avlastning för ryggen i mitt fall, men säkerligen också knäna, som i ditt fall. Dessutom hjälper stavarna en att komma upp i fart.

 3. vandrar skriver:

  Du kan i varje fall skylla på en operation, jag har kommit av mig igen utan orsak och rubriken träning är nu så liten så den nästan inte syns i min blogg. Men om du kan så kan väl jag?? Jag följer dig med förhoppning:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge