Utbildningsdag om relationsvåld

Den 18 maj kommer jag tillsammans med ett antal andra förläsare att medverka i en utbildningsdag om våld i nära relationer-tiden efter. Plats för dagen är Allhelgonakyrkan, T-bana Skanstull.

Eldsjälen bakom dagen är Anna Videll, som också är den som utvecklat  Hiddens skills, en kognitiv behandlingsmetod för våldsutsatta, ”tidigare kallad relationsveckan”

Det finns platser kvar att anmäla sig till.  För privatpersoner kan biljetter köpas för endast 100 kronor vid ankomst till kyrkan. Välkommen :-)

Läs även andra bloggares åsikter om d, , , , , ,

Det här inlägget postades i våld i nära relationer och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Utbildningsdag om relationsvåld

 1. smultronets skriver:

  Hej goa du,

  Har spritt info om utbildningen på mitt jobb, några var intresserade men vet inte om cheferna godkänt det. Dessvärre får inte jag gå denna gång, har en utbildning på fredagen som chefen prioriterade….
  Vill gärna ha tips igen, kanske får jag nästa gång ;-)

  Varm kram till dig!

 2. Weronika skriver:

  Om jag ändå bott i Stockholm! Då hade jag verkligen varit på plats och lyssnat på dej och de andra.
  Relationsveckor har jag gjort ett par faktiskt.
  Jag kommer tänka på dej den 18:e och vara med dej i periferin.
  Lycka till Britta!
  Kram

 3. Gunnel skriver:

  Nej rackarns, vi åker till Italien den dagen. Annars hade jag kommit för jag skulle jättegärna vilja höra dig tala. Men jag hoppas det kommer andra tillfällen.

  Och vad gäller ditt pysslande, du är så kreativt begåvad att det nästan, men bara nästan, är orättvist.

  • brittasblogg skriver:

   Tack snälla Gunnel. Dina små hejarop gör gott. På tal om orättvisor jag är nästan men bara nästan avundsjuk. Nästan för att jag vet att du förtjänar den här resan. Ibland kan det vara så att man unnar någon men skulle för den skull också vilja vara där. Jag har rest en del men Italien har jag aldrig sett. Min mamma reste till Italien ett par resor och tyckte mycket om det. Trevlig semester. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge