GammelValter

Nu har GammelValter flyttat in. Mellan han och mig var det kärlek vid första ögonkastet eller som kungen skulle ha uttryckt det; det sa bara klick. Jag ska inte genera er med att tala om hur hårt jag rider honom, men nog blir det svettigt om jag säger så. Vi tog en ordentlig tur nu på eftermiddagen. Han är lite gammal och sliten men det är jag också. Ringrostig om man så vill. Han kräver en del justeringar helst i styrningen, då styret har en tendens att vika sig. Han är inte perfekt, men jag älskar honom ändå. GammelValter får del av vad  alla vi andra också får; han blir inte älskad på grund av att han är perfekt utan älskad trots sina brister.   :-)  Visst är det skönt att kärlek fungerar på det viset.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Det här inlägget postades i känslor, vardagligt och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till GammelValter

 1. LiLo skriver:

  Aaaah är det där man ska ha karl’n för att det ska bli bra :) !
  Cykla är underbart, nära mig finns en nedförsbacke, asfalterad med nästan ingen trafik alls. Den brukar jag njuuuta av att susa nedför :) har till och med funderat på att gå upp och göra om det, men inte gett efter för den lusten ännu…

 2. Äntligen en man i huset! Eller i alla fall utanför huset…! ;-)

  • brittasblogg skriver:

   En man javisst, men han är absolut inte besvärlig alls. Kanske beror det på att han är utanför huset. En vän till mig sa att hon hade ett antal äktenskap bakom sig varav ett var väldigt lyckligt. De sågs inte på över 10 år. Han bodde i Marocko och hon i Norge. Efter drygt 10 år hittade han henne i Norge och han ville ha skilsmässa. Vilken idiot efter ett så långt och lyckligt äktenskap!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge