Dagens middag

Dagens middag var en vinnare; färsk mandelpotatis, rökt sik och min goda fisk aioli.Receptet på aioli som jag använder till fisk är mycket gott. Jag använder den till alla former av fisk stekt, grillad, rökt fisk och till fisksoppa. Här kommer receptet.

Aioli till fisk    

1 dl creme fraiche              

2 kuber fetaost som smulas ner i creme fraichen    

1 – 2 tsk dijone senap        

1 msk olivolja

rikligt med färsk finhackad dill

grovmald svartpeppar     flingsalt

Blanda allt och låt det stå i kylen en stund för att dra in kryddorna

 Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Det här inlägget postades i bon apetit, vardagligt och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Dagens middag

 1. Bittte skriver:

  Aioli såsen lät god måste bara fråga vad menar du med kuber?

 2. habanero skriver:

  Mmm, det lät gott, älskar rökt sik. Din aioli kommer jag absolut prova, tack för tipset.

  • brittasblogg skriver:

   Fisk är gott. Jag föredrar fisk framför kött, så allt oftare väljer jag bort kött. Ett tag var jag duktig på att äta vegetarisk ett par gånger i veckan, men av någon konstig anledning har jag kommit av mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge