Flytt

Nu har jag flyttat till min nya och permanenta lägenhet. Det känns gott, även om det varit en hel del stök. Och som relativt nyopererad hade jag lite svårt att vara med på alla lyften, men tro mig det finns att göra ändå. Packa, packa upp, städa ut, städa in…

Det har tagit tid att få in både telefon och Internet. Vad det kostar vill jag bara inte tänka på. Dessutom kostar det 430:- !!! för att få adressändring. Nog är det konstigt vad tiderna har försämrats och den statliga ”servicen”, blir bara dyrare. Man kan säga att skattesänkningarna är en dyr sak för många av medborgarna. Undrar om Reinfeldt har med alla fördyrade levnadsvillkor när han räknar att en sjuksköterska tjänar en hel månadslön per år med hans skattesänkningar. Vilket jag inte tror utifrån att saker som tidigare var gratis och service idag kostar och saker vi tidigare betalade för betalar vi nu det dubbla för.

Nåväl, jag har flyttat. Jag har saknat datorn i väntan på installation av densamma, men oj vad jag fått mycket gjort när jag inte har haft tillgång till datorn.

Det är skönt att ha flyttat, nu har jag en lägenhet, som är min och där jag kan bo kvar. Det är gott. Den här helgen har jag tagit ledig t från allt flyttstök. Visserligen är det en del kvar att göra men inget som  är  akut att få ordning på. Så jag har passat på att ”boa in mig”. Gått runt i centrumet. Haft en kamrat på besök, vi invigde grillen som hör till uteplatsen, använt tvättstugan och inte minst promenerat till närmaste sjö för att bada. Härligt. Stockholm är fantastiskt med alla sina grönområden, parker och badplatser trots sin storlek och att det är vår huvudstad ändå är det som att ha landet inpå huset. Gott.

Det blir lite långt att åka till jobbet, men eftersom jag gillar att läsa ser jag det inte som ett problem. Det är möjligt att jag ser annorlunda på det efter en period, men än så länge känns det okej.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Det här inlägget postades i vardagligt och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Flytt

 1. snawitz skriver:

  Det är jobbigt att flytta, men skönt när allt kommer på plats.
  Lycka till med nya boendet och tack för kommentar på min blogg

  mvh

 2. Anna skriver:

  Lycka till med nya boendet!!

 3. LiLo skriver:

  Åhå nu bor vi allt ganska nära varandra!
  Visst är det så, att de inte alls verkar tro att det som blir dyrare påverkar, för deras löner räcker ju till : (

  Så skönt det måste kännas att ha fått något helt eget, grattis!

  • brittasblogg skriver:

   Ja, det är skönt med något alldeles nära. Jaha, det var som jag misstänkte att vi nu bor nära varandra. Oavsett så är det ett jättefint område med massor av grönska och bäst av allt en massa badplatser.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge