Sorgebearbetningsgrupp

Har precis börjat i en sorgebearbetningsgrupp. Det känns både skrämmande och bra. Att jobba med sig själv och med djupa känslor väcker alltid rädsla hos mig samtidigt som jag har lärt mig glädjen och utvecklingen med att få arbeta med sig själv.

Det är lätt att gömma sig bakom att detta gör jag för att det är bra i mitt arbete, vilket det naturligtvis är då jag ofta möter människor som bär på sorg och förluster. Men som alltid i arbete med människor är det viktigt att börja med sig själv, så det här gör jag  alldeles  för min egen del.

Kvällen har inneburit möten med många modiga och fantastiska människor. Det har varit tårar men också många skratt. Ledaren är utbildad sorgeterapeut på svenska institutet för sorgebearbetning, hon kändes både trygg och kunnig.

Kvällen avslutades på café med goda vänner och en ny spännande bekantskap.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Det här inlägget postades i känslor, tankar, tillfrisknande. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge