Kvinnokonvent

Dagen i går tillbringade jag på ett kvinnokonvent. En härlig samling av modiga kvinnor som delade ärligt och öppet av det som är viktigt i våra liv.

Jag fick nyligen frågan av en närstående varför mötena i 12-stegsgrupperna är så bra?

JANEMORENBRITTASSAJT9WDet är enkelt där delar jag och andra beroende ur djupet av våra hjärtan. Vi delar om vår glädje, sorger, skuld, skam och rädslor. Att våga dela vårt innersta och lätta på våra hemligheter bryter negativa krafter. Att våga berätta sina svartaste hemligheter biter huvudet av skammen och jag kan stå upp för den jag är.

Tänk att ha ett forum där du kan få prata till punkt utan att bli avbruten, att slippa goda råd när du bara behöver få prata och att ingen sen ska kommentera det du pratat om. Så är det att dela i våra självhjälpsgrupper och det är verkligen en gåva att få finnas i en sådan grupp. Bara det är läkande i sig själv eller det är där vi stärker vårt tillfrisknande.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , ,

Det här inlägget postades i 12-stegsprogrammet, känslor, missbruk, tillfrisknande och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge