Svensk rapsgris

100_2988Jag fick möjlighet att pröva kotletter från svensk rapsgris.

Så jag bjöd vännen på en smaskig middag. Välstekt och välkryddad kotlett som var både smakrik och saftig. Till hade jag hasselbackspotatis och kantarellsås. Kantarellerna stekte jag först i smör och kryddade med lite chilipeppar. Chilipeppar passar bra till kantarellerna och förhöjer smaken. Efter det gjorde jag en gräddsås och blandade i kantarellerna. Till detta serverade jag en färsk grönsallad och julmust.

DSC_3845 Min vän var nöjd och jag med.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Det här inlägget postades i bon apetit, vardagligt och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge