Föreläsningar

Kriminalitet och missbruk

Jag föreläser om kvinnors kriminalitet och missbruk. Naturligtvis med utgångspunkt på att ge hopp att det är möjligt att lämna både missbruk och kriminalitet för att leva det liv jag vill leva och kan vara stolt över.

Våld i nära relationer

Jag föreläser också om våld i nära relationer. Fysiskt, sexuellt och psykiskt våld sett ur både barnets och den vuxnes  synvinkel. Vad händer med barnet och hur bär barnet våldet och dess konsekvenser med  med sig in i vuxenlivet. Varför är det så viktigt att bearbeta våldet och hur kan det bearbetas. Jag pratar också om vikten att som mamma bearbeta våldet som har funnits i familjen. Bara utifrån sin egen bearbetning blir det möjligt att  hjälpa barnet att gå vidare. Genom att sätta sunda gränser och inte själv fastna i skuld och skam kan man hjälpa barnen. Denna föreläsning kan också ges tillsammans med min dotter Fatou Touray.

Dys funktionella familjer

Jag föreläser också om dys funktionella familjer. Hur bryts de onda cirklarna i en familj. Vilka roller spelar barnen i en icke fungerande familj. Vilka konsekvenser får dessa roller om de inte bearbetas.

Kan bokas genom min e-post

brittajobe@yahoo.se

eller genom

info@nummerdirekt.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge